fredag 22. juli 2011

Rufus.

Rufus er født på våren 2009 og flyttet fra et hjem med mye rus til dyre...  Der lå han for det meste og sov i en kurv. ikke fikk han særlig med oppmerksomhet heller, men livet lysnet for Rufus og broren da de flyttet til Nordstrand. Da de flyttet fikk de også nye navn, og Rufus ble hetende Einar mens broren fikk navnet Trygve. De bodde ikke så lenge på Nordstrand før de flyttet til Aurskog sammen med matfar. I dette huset var det både andre katter og barn. Dette virket positivt på Einar som lekte med de andre unge kattene så busta føyk og koppestellet gikk veggimellom, men da Einar og Trygve var litt over et halvt år skjedde det en tragedie som gjorde at politiet tok huset og kom for å fange inn alle sammen. Men først lot de alle sammen være innesperret inne i huset i tre uker. Da politiet kom for å hente alle vennene til Einar og Trygve ble Einar så redd at han løp ut mens halsbåndet hans lå igjen i andre etasje i huset, røket tvers over. Politiet gjorde ikke noe mer for å få tak i Einar og lot han klare seg selv. De  visste ikke at Einar ikke var vandt til å være ute og var faktisk littegranne redd for dette utegreiene. Einar klarte seg heldighvis og bodde i huset i tre mnd og spiste ut av en forsekk og sov i senga på soverommet.
Da matmor kom tilbake til huset tok det et halvt år før Einar turte å komme inn og være sammen med henne isteden for å snike rundt. Men da hadde jo de andre vennene til Einar også kommet hjem, men siden Einar var så redd ville ikke de andre være venner med Einar lenger så derfor fikk han mye juling. Han ble sittende oppe på kjøkkenskapene til slutt i frykt for å komme ned. Matmor syntes så vanvittig synd på Einar og visste ikke hva hun skulle gjøre. Helt til en dag i begynnelsen av juli et og et halvt år etter tragedien da matmor var på besøk hos en venninne og fortalte om Einar. Hun også syntes synd på Einar så hun bestemte seg for å gi Einar et nytt hjem. Så nå har han flyttet til Vinterbro og har begynt et nytt liv.
Nå er Einar 2 år og ganske så stor gutt, men ikke oppi hodet... Han er redd for andre katter, mennesker, ute og ukjente lyder (alt fra stemmer til musikk og byggelyder utenfra) men utenom det er Einar en utrolig søt og sosial katt som leker og kommer for å snakke med deg. så jeg håper Einar vil få et bedre liv på Vinterbro og at han med tiden vil tørre å gå ut uten å ha med seg støtte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar